Podkast blir en stadig viktigere del av tilbudet til både lyttere og annonsører hos Bauer Media. Bauers egen podkastplattform Podplay utvides kontinuerlig med nye podkaster.

Dato: 27/01/2021 Publisert av Bauer Media

 

På tampen av 2020 ble podkasten «Langkjøring med Geir Schau» og «Opptur med Annette og Ingeborg» lansert. I 2021 er allerede blant annet podkastene «Er det sant?» og «Jentesex» lansert.

 

I «Er det sant» diskuterer Christer Torjussen og Halvor Johansson påstander, floskler og rykter vi lirer av oss. Er det sant at ingen vet hvor haren hopper? Er det sant at det du ikke vet har du ikke vondt av?

 

I podkasten «Jentesex» snakker influencer Camilla Lorentzen og kjæresten Julie Visnes om sex, samliv og seksualitet jenter imellom.

 

Flere lanseringer er på trappene. Blant annet kommer mentaltrener Erik Bertrand Larssen med podkast hvor han intervjuer kjente navn om nedturer og oppturer. Lansering i slutten av februar. To halvbrødre – som også er sirkusartister – lanserer også podkast for Bauer Media i februar. Dette er en av vinnerne da Bauer Media inviterte til Podplay Pitchday i november 2020.

 

15. februar inviterer Bauer Media igjen til Podplay Pitchday. 

 

Stor etterspørsel blant annonsører

 

«I Bauer opplever vi en enorm stor etterspørsel og nysgjerrighet rundt podkast som annonseplattform. I Q4 2020 hadde vi god inntektsvekst på podkast og vi ser lyst på 2021 når det gjelder økt omsetning i våre digitale kanaler. Interessen fra annonsører er stor», sier Head of digital sales Hilde Skomsvold.

 

Er du interessert i å vite mer om annonsemuligheter på podkast? Ta kontakt med Hilde Skomsvold.