– Vi skal fylle på med folk og innretter salgsavdelingen for å møte en moderne mediehverdag, sier Lasse Kokvik, Administrerende Direktør i Bauer Media.

Dato: 7/6/2018 Publisert av Bauer Media

 


 

Hilde Skomsvold er ansatt som ny kommersiell direktør

Hilde kommer fra stillingen som kundedirektør hos Schibsted hvor hun har jobbet på tvers av deres medier. Foruten lang fartstid i Schibsted har hun også erfaring fra DN og Aller Media.

– Det er selvfølgelig trist å slutte i Schibsted som er et veldig bra selskap og et sted hvor jeg har fått prøve meg på mange nye og spennende oppgaver. Det er jeg veldig takknemlig for, men nå dukket det opp en mulighet som jeg har veldig lyst til å prøve meg på, sier Hilde Skomsvold til Kampanje.

Hilde Skomsvold «er en energisk og proaktiv leder med et øye for måloppnåelse», sier Lasse Kokvik. – Jeg er glad for at hun vil jobbe sammen med oss og bygge strategier for fremtiden som er fundamentert i innsikt og analyse, sier Kokvik.

 

Ny sponsorship og promoavdeling

Bauer Media oppretter en helt ny sponsoravdeling som Roger Løvseth skal lede. Løvseth får følge av Anette Fjellvang som sponsorkoordinator.

– Det er tidsriktig å ikke minst viktig at vi med dedikerte personer fokuserer på å komme nærmere kundene våre, at vi nå etablerer en egen avdeling for samarbeid med våre annonsører på tvers av våre produktkategorier skal bidra til at vi oppleves som en bedre samarbeidspartner for våre kunder.  Roger har med sin erfaring og kunnskap et godt grunnlag for å løfte dette området på vegne av salgsavdelingen, sier Bauer Medias nye kommersielle direktør Hilde Skomsvold.

 

Henter fra utendørs

I tillegg kommer også Ane Gaski Longé, som i dag jobber som Key Account Manger i JCDecaux, til Bauer Media.

– Vi jobber nå videre med å se på hvordan vi skal innrette oss på DAB, IP og podkast for å utnytte potensialet til det fulle og jeg gleder meg til å ta fatt på dette arbeidet sammen med en fremoverlent salgsorganisasjon som ønsker å bli en bedre utfordrer på det norske markedet, sier Skomsvold.

 

Ved spørsmål, kontakt:

Lasse Kokvik, Administrerende Direktør

Hilde Skomsvold, Kommersiell Direktør