Et kreativt samarbeid mellom bilforhandlerkjeden og Radio Norge resulterte i svært godt radioinnhold for lytterne og økt kjennskap og kunnskap om bilforhandler Sulland.

Dato: 12/03/2020 Publisert av Bauer Media

 

Morgenklubbens egen Geir Schau har ikke ladeangst! Da han, i beste sendetid på Radio Norge, proklamerte at han gjerne ville kjøre hele Norge på langs med elbil, var bilforhandlerkjeden Sulland raskt ute med en utfordring: Klarer Geir å komme seg fra Tromsø til Oslo på fem dager i elbil? Geir tok utfordringen. Sulland stilte med elbiler til disposisjon, men strøm, mat og overnatting måtte lytterne hjelpe til med!

 

For bilforhandlerkjeden Sulland var dette en utmerket måte å bygge kjennskap til kjeden på, samt å sette fokus på kjedens geografiske lokasjoner fra Tromsø i nord til Fredrikstad i sør. Utfordringen passet også svært godt med ønsket kjeden hadde om å ha et ekstra fokus på elbilutvalget deres. Geir hentet den første bilen, en Audi E-Tron, hos Sulland i Tromsø og var innom Sulland Trondheim under sending en av dagene. Der byttet han til en BMW I3. Fredag morgen var han innom Sulland på Hamar og fikk den siste bilen, en Hyundai KONA som tok han den siste biten hjem til Oslo.

 

Gjennom uken fikk reisen og Sulland svært god redaksjonell omtale på Radio Norge. Hele reisen ble også dokumentert i detalj på Radio Norges Facebookside og i andre sosiale medier. I tillegg ble det brukt både sponsorplakater for Sulland etter alle innslag som omhandlet aktiviteten og promospotter for konseptet hver dag. Konseptet ble i tillegg teaset på kanalen på formiddagen, ettermiddagen og kveld hver dag. Sulland kjørte samtidig en kommersiell kampanje som fortalte at de hjalp Geir hjem, om forhandlere og bilmodeller og inviterte ti prøvekjøring.

 

Etter at Geir kom hjem (ja han klarte å komme seg fra Tromsø til Oslo på fem dager og rakk Grovisen på Radio Norge fredag morgen!) ble det gjennomført en konkurranse hvor lytterne kunne låne en bil av Sulland i tre måneder. Dette drev ekstra trafikk til Sullands nettside, hvor de besøkende kunne lære mer om Sullands utvalg av modeller og geografiske lokasjoner.

 

Hør lydeksempler fra samarbeidet her:

 

For mer informasjon ta kontakt med Therese Kjeldstad.