DFDS ønsket oppmerksomhet rundt Københavnbåten og seilinger midt i uken. Løsningen som ble valgt var å knytte DFDS opp til Morgenklubbens 10-årsjubileum.

Dato: 31/10/2019  Publisert av Bauer Media

 

Vi i DFDS har et godt samarbeid med Radio Norge og alle deres søsterkanaler. Sammen med vår kontaktperson har vi jevnlige møter for å se hva som rører seg og om det finnes noen muligheter for å gjøre noe spennende sammen. Av erfaring er det ofte i slike møter at det oppstår gode og spennende ideer, som er morsomme å jobbe med og som både DFDS’ og Radio Norges kunder setter pris på. Det var nettopp i et slikt møte at vi ble en del av Morgenklubbens 10-årsjubileum, forteller Isabel Cooke i DFDS.

 

Utgangspunktet var så enkelt som at Morgenklubben på Radio Norge fylte 10 år. Hvordan kunne DFDS bli en del av denne feiringen og samtidig inspirere lyttere til å reise med DFDS til København? Resultatet ble en kampanje bestående av flere elementer som spilte sammen for å skape det beste resultatet. Både en konkurranse hvor alle Radio Norge og Morgenklubbens lyttere kunne vinne 10 cruise til København med DFDS og en mulighet for alle lyttere til å senere bestille et cruise til en egen pris i anledning jubileet gjennom en tradisjonell radiokampanje. Det ble i tillegg satt opp en egen kampanjeside for å samle nye leads til DFDS.

 

Vi opplevde Radio Norge som et bra team å arbeide med under hele prosessen – fra start, til oppfølging og resultater etter endt kampanje. De viser stor fleksibilitet og er villige til å strekke seg langt, og litt til, for å gjøre oss fornøyde. Samtidig har de vist god forståelse av våre behov og de bidrar med gode ideer og løsninger for hvordan vi kan møte disse. I alt overskred kampanjen våre mål for både 2019 og 2020, vi samlet mange nye leads til vår database, og vi har inspirert hundretusenvis til å reise på cruise til verdens beste by – nemlig København! For oss har dette vært en svært vellykket kampanje, forteller Isabel Cooke i DFDS.

 

Ta kontakt med Bauer Media om du ønsker å gjøre lignende eller andre kommersielle aktiviteter.