For femte gang ga Morgenklubben med Loven & Co på Radio Norge bort en sending til TV-aksjonen. Morgenklubben ble til slutt solgt som det desidert dyreste auksjonsobjektet i TV-aksjonens historie.

Dato: 21/10/2019  Publisert av Bauer Media

 

Søndag kveld endte Yara opp med høyeste bud, på hele 550.000 kroner. Dermed er Morgenklubben igjen det desidert dyreste auksjonsobjektet i TV-aksjonen.

 

«Vi er glade og stolte over at Yara har bydd 550.000,- for å få besøk av oss. Vi er jo et underholdningsprogram som tuller og tøyser ganske mye, så det er hyggelig at noen ser at vi kan brukes til noe fornuftig«, smiler ankermann Øyvind Loven.

 

Også denne gangen bestemmer budvinneren hvor sendingen skal foregå. Tidligere har den populære morgengjengen blant annet sendt fra Geilo sentrum og Kirkens Bymisjons sykkelverksteder i Oslo og Stavanger.

 

«Nå er vi superspente på hvor Yara vil vi skal ha sending, blir det på hovedkontoret, på en bondegård eller på en fabrikk? Vi aner ikke, men lover at det blir bra,» fortsetter Loven.

 

Gjennom historien har Morgenklubben og Radio Norge bidratt til TV-aksjonen med sendinger til en verdi av omkring 1,5 millioner kroner.