Radio 1 er Norges eldste kommersielle radiomerkevare og dominerte radiolytting i Norges fire største byer igjennom flere tiår. Radio 1 har i alle disse årene vært et naturlig hjemsted for unge voksne radiolyttere.

Dato: 2/2/2018  Publisert av Bauer Media

 

Radio 1 har alltid vært en innovativ radiokanal som har skapt historiske radioøyeblikk. Dette er vi stolte av og vi har klare ambisjoner om å fortsette å være innovative. Mange av de beste programlederne og underholdningsartistene i Norge startet sin karriere nettopp hos Radio 1.

Radio1 lanseres med et helt nytt morgenkonsept. Hver ukedag skal Lars Berrum, Samantha Skogrand og Niklas Baarli underholde og informere om det som rører seg i verden, samt i ditt og mitt liv, i programmet Morgen på Radio 1. Vi er helt sikre på at dette morgenkonseptet vil bidra til å sette Radio 1 på kartet blant unge voksne. Vi har også tilknyttet oss supertalenter som Gita Simonsen fra P3, Mats Valø fra P13 og Pernille Wikøren fra den populære podkasten Jentegarderoben. I februar lanserer vi et nytt konsept med Siri Kristiansen i helgene. Dette er bare starten på nye Radio 1, lover Kristoffer Vangen, Programdirektør for Bauer Media.