Radio Rock ble tildelt utmerkelsen «Årets Radiokanal» under radio- og podkastbransjens prisutdeling Prix Radio i september.

 

Dato: 15/10/2018 Publisert av Bauer Media

 

Vi er veldig stolte over suksessen våre dedikerte medarbeidere har skapt. Dette er en gjeng som i likhet med lytterne våre har enorm lidenskap for rockemusikk, sier kanalsjef Stian Eliassen om at Radio Rock i september ble kåret til «Årets Radiokanal» under radio og podkastbransjens Prix Radio.

 

Juryens begrunnelse lyder slik:

«Dette er en radiokanal som er tro mot formatet sitt. Den har programledere som lever for og med musikkformatet med stor troverdighet. Det er solide stemmer i en målrettet kanal. Det er god imaging og kanalen fremstår humoristisk, uredd og tydelig. Lyttertall har den økt jevnt og trutt og den er sterk i sin målgruppe 30-44 år. Vinneren av kategorien Årets Radiokanal er Radio Rock!»

 

— Radio Rock er et tydelig bevis på at Norge trengte digitaliseringen, sier programdirektør i Bauer Media, Kristoffer Vangen. Nordmenn har fått et tilbud på radio som aldri har eksistert før og som det er tydelig at har vært savnet. En ting er at Radio Rock leverer gode lyttertall blant alle, men det er få, om noen andre kanaler, som nå kan vise til lignende indekser i målgruppen menn 25-54. Radio Rock er en stjerne i det nye radiolandskapet, sier en tydelig stolt Vangen.

 

Radio Rock er ekte rock, skikkelig humor og programledere som virkelig byr på seg selv. Her er det rockemusikk og underholdning som gjelder. Radio Rock har en ekstremt dedikert følgerskare som kommenterer, deler, ringer inn og føler seg som del av fellesskapet. Ikke bare har Radio Rock tatt sin plass på radioen, men på sosiale medier er engasjementet av det ekstreme slaget.

 

Ønsker du å vite mer om hvilke kommersielle muligheter som finnes på Radio Rock? Ta kontakt med Bauer Medias salgsavdeling.

 

Radio Rock hører du her.