For andre år på rad vinner Bauer Media en av de gjeveste prisene i Prix Radio. «Årets Radiokanal» ble Radio Vinyl.

Dato: 26/9/2019  Publisert av Bauer Media

 

-Dette er en fantastisk radiokanal! Det slo juryen fast da Bauer Medias Radio Vinyl ble kåret til årets radiokanal i konkurranse med NRK, P4-gruppen og Radio Metro under Prix Radio. Juryen trakk frem gode lyttertall, kunnskapsrike programledere og høy synlighet i andre medier som suksesskriterier.

 

– Vi får mye gode tilbakemeldinger fra lytterne, som trekker frem de kjente, dyktige og ikke minst musikkyndige programlederne som er å hører på Radio Vinyl igjennom hele døgnet, sier redaktør Arne Sandvik.

 

Radio Vinyl er en av Bauer Medias største suksesser. Basert på godt innsiktsarbeid fremstår Radio Vinyl som et meget tydelig radiokonsept. Resultatet blir tydelig dokumentert i den positive lytterutviklingen som kanalen har hatt.

 

 

Det ble flere priser på Bauer Media i Prix Radio. Ettermiddagen med Torkil Torsvik på Radio Rock vant prisen for «Årets Musikkradio» og «Ta deg sammen – skoleveske» på Radio Rock vant prisen for «Årets humor». «Prix Radio» er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber i og med radio i Norge og ble avhold 20. september 2019.

 

– Jeg er utrolig stolt av å være en del av dette teamet. Det er imponerende og veldig gøy at Bauer Medias nye kanaler blir lagt merke til på denne måten. I år var konkurransen tøffere enn noen gang – det var bidrag fra mer enn 20 forskjellige radiostasjoner og podcastprodusenter, sier en tydelig stolt programdirektør i Bauer Media, Kristoffer Vangen.

 

Se Radio Rocks «Ta deg sammen – skoleveske», som vant prisen for «Årets Humor» under.

Ta deg sammen Bærum

Hahahha, Halvor er ikke nådig mot Sandvika Storsenter som i dag reklamerer for skolevesker til 17 tusen kroner på sin "inspirasjonsblogg"???? Dette blir årets rant! Er du enig med Halvor?Hør Stå Opp på Radio Rock alle hverdager fra 06:00-10:00.

Publisert av Radio Rock Mandag 20. august 2018