I 2019 hører du Siri Kristiansen hjelpe enda flere når hun løser folks små og store hverdagsproblemer på Radio Norge. «Dette er en del av vår nye helgesatsning, og vi er stolte og glade over å ha fått et av Norges beste radioprogram til oss» sier programsjef Svein Mellgren.

Dato: 22/01/2019 Publisert av Bauer Media

Allerede fra første helgen i januar kunne du høre Siri og de gode hjelperneRadio Norge. At programmet nå skal sendes på Radio Norge åpner opp nye muligheter for både gjester, problemer og annonsører.

 

Blir aldri lei andre folks problemer

– Jeg har i mange år løst mange problemer for den yngre delen av befolkningen, så nå gleder jeg jeg meg til å få nye problemstillinger fra de med et ekteskap eller to i sekken og mine og dine barn under samme tak. Nå som vi åpner opp for problemer fra en noe mer moden aldersgruppe kommer vi til å ramle borti helt andre situasjoner, med flere x’er og y’er. Det blir spennende, sier Siri Kristiansen.

 

Hver helg vil du høre kjente gjester sammen med Siri Kristiansen på Radio Norge. Har du et problem eller en utfordring du vil ha hjelp til å løse opp i? Send en mail til siri@radionorge.no

 

Siri og de gode hjelperne hører du på Radio Norge lørdag og søndag fra 09:00 – 11:00 fra 5. januar.

I 2019 vil programmet beholde sin sendetid på Radio1, der høydepunkter fra helgens sendinger fra Radio Norge spilles.

 

Spørsmål kan rettes til vår salgsavdeling eller programdirektør Kristoffer Vangen.