– Folk flest hater problemer, men jeg elsker dem. Søndager klokken 14.00 er Siri Kristiansen på lufta på Radio 1, med sitt splitter nye program «Siri og de gode hjelperne». Hun har fått med seg Olli Wermskog som fast hjelper. Sammen med kjendiser skal de løse folks problemer hver søndag fremover.

Dato: 19/02/2018   Publisert av Bauer Media

 

 

– Jeg er glad for å være en del av Radio 1-gjengen. Det føles deilig med nye utfordringer i trygge rammer, og så har jeg lenge hatt lyst til å jobbe med Olli. Det blir rått!

Mange kjenner deg fra Lørdagsrådet på P3, hva er det du og dine nye hjelpere skal gjøre nå?

– Jeg har jo alltid kalt Lørdagsrådet for ungen min, sånn sett blir ”Siri og de gode hjelperne” unge nummer to, bare unnfanget med en ny far. Men det er fortsatt mine gener også da. I ”Siri og de gode hjelperne” hjelper vi folk med deres problemer, men vender også oppmerksomheten utover og trår fysisk til med konkrete tiltak. Dessuten har vi mer direktekontakt med lytterne, både ved å møte dem ansikt til ansikt, og snakke med dem på lufta. Det liker jeg. Folk flest hater problemer, men vi elsker dem.

 


«Siri og de gode hjelperne» er som å få unge nummer to, bare med en ny far.


 

Hvorfor er du så opptatt av folks problemer?

– Fordi livet også er ubehagelig, men vi trenger ikke være redde for det. Når man står med et problem selv, kan man fort glemme det. Derfor mener jeg at det er så viktig at vi deler problemene med hverandre. Hvis du ikke sier hva det er, kan jeg ikke hjelpe deg. Men gjør du det, kan man faktisk hjelpe.

Alle store og små problemer du måtte ha, spørsmål og utfordringer tar Siri og Olli imot på siri@radio1.no.

– Du kan være trygg på at du kan kontakte oss med alt, at du blir tatt godt bare på, hørt og respektert. Varmen skal slå mot deg som en finsk sauna!

”Siri og de gode hjelperne” hører du på Radio 1 søndager fra klokken 14.00.

 

Hør Siri og de gode hjelperne her!