Det er gledelige radiotall å melde for mars 2018. Etter en nedgang i lyttertall i januar og februar ser vi at totallyttingen er i ferd med å ta seg opp. Bauer Media fortsetter å ta andeler.

Dato: 11/04/2018   Publisert av Bauer Media

 


 

Antall lytterminutter økte fra 71 i januar til 74 i mars. Også når det gjelder total daglig dekning ser vi en positiv utvikling. Daglig dekning økte til ca. 2,6 millioner daglige lyttere i mars. Dette er 150.000 bak nivået fra andre halvår 2017. Som ventet ser vi at totallyttingen øker noe ut over året etter hvert som flere og flere skaffer seg digitalt radioutstyr. At dekningen er noe ned sammenlignet med fjoråret er ingen overraskelse.

Samtidig som vi opplever vekst i total radiolytting ser vi også at Bauers kanaler vokser. Andelsmessig gjør vi den beste måneden i år og lander på 11,1%. Bauers kommersiell lytterandel (CSoL) er i stadig vekst og landet i mars på 34,7% – noe som gjør mars til den beste måneden for Bauer Media siden oktober 2017.

For mer informasjon, ta kontakt med markeds- og analysedirektør Bjarte Øgrey eller markeds- og medieanalytiker Anette Heier White