Produksjonsselskapet Tid og Lyst inngår kommersielt samarbeid med Bauer Media og flytter tre podkaster til Bauer Medias distribusjonsplattform Podplay.

Dato: 11/03/2020 Publisert av Bauer Media

 

Tre nye podkaster er over på Podplay! Produksjonsselskapet Tid og Lyst inngår kommersielt samarbeid med Bauer Media angående podkast, og tar med seg følgende produksjoner:

 

Pia og psyken

Et dypdykk inn i menneskers psyke, med programleder Pia Pedersen, og henholdsvis psykolog KariAnne Vrabel og psykiater Finn Skårderud. Pia åpner seg selv, og inviterer andre til å gjøre det samme. Huspsykolog KariAnne eller huspsykiater Finn tar imot. Sammen finner de nok ut av det.

https://podplay.no/pia-og-psyken/

 

Romkapsel

En serie om romfart: Velkommen til Romkapsel, der Eirik Newth og Nils Johan Halvorsen utforsker verdensrommet og romfartens fortid, nåtidog fremtid.

https://podplay.no/romkapsel/

 

Wingeskutt

En serie om rusavhengighet: Julie Winge var på fylla i tredve år, og har nå vært edru i seks. Hun slipper deg inn i en alkoholikers tanker oglærer deg om mekanismene som styrer en rusavhengig. Denne serien er helt nødvendig, ikke bare for deg som selv slåss med alkoholisme eller annen rusavhengighet, men også for deg som står ved siden av og forsøker å hjelpe.

https://podplay.no/wingeskutt/

 

Har du spørsmål rundt distribusjon av podkast via Podplay/Bauer Media, ta kontakt med Nikoline Haugen.

Har du spørsmål om annonsering på podkast, ta kontakt med Jannike Holtlund.