Et samarbeid med Bauer Media er mer enn bare lydreklame. Vårt kreative team jobber tett med kunder for å finne de beste synergieffektene mellom kundens og Bauer Medias merkevarer. Et nylig samarbeid med DFDS illustrerer godt at det kun er kreativiteten som setter grenser for hva som er mulig.

Dato: 05/12/2019  Publisert av Bauer Media

 

I samarbeid med DFDS arrangerte Radio Vinyl «Vinylcruise» med avreise til København tirsdag 19. november. Målsettingen med cruiset var å fokusere på midtukeseilas til København, og at det skjer ting på båtene på reisen. «Vinylcruise» ble markedsført med radiospotter på Radio Vinyl og Radio Norge, i tillegg til promotering i DFDS’ egne kanaler. Det ble også arrangert konkurranser hvor lytterne til Radio Vinyl kunne vinne plass på «Vinylcruise». Dette skapte ekstra engasjement og glede over eventet.

 

Ombord på DFDSbåten kunne folk kose seg med to kvelder til sjøs i regi av Radio Vinyl. Det ble Finn Bjelkes Pop quiz og Vinyl quiz med Leif Erik Forberg. I tillegg var Jostein Pedersen og Lars Eikanger DJs om bord.

 

«Da vi kastet loss og seilte fra Oslo var eventet fullbooket. Gjestene kunne glede seg til to kvelder med et fullspekket program i ekte Vinyl-stil, ledet av dyktige underholdere som virkelig skapte god stemning og engasjerte gjestene. Dette var alt i alt var et meget vellykket arrangement som passet vår målgruppe perfekt«, sier Isabel Cooke i DFDS.

 

Ta gjerne kontakt med vårt kreative team for å høre mer om hva vi kan gjøre sammen!